Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Sellainen viikko

10.12.2010

Sellainen viikko

.:Kiitollisuuksia:.

Joulua odotellessa on ollut paljon syitä olla kiitollinen mutta päälinmäisenä koko viikon on ollut kiitollinen ajatus siitä että ei ole pakko tässä lumitilanteessa liikkua pois kotoa. Viikkoa on myös hallinnut hektinen jokapäiväinen ilmoittautumisrumba työväenopistoihin. Olen kiitollinen siitä että kevään opintosuunnitelma näyttää toteutuvan.

Yksi iso kiitollisuudenaiheeni on se, että pääsen harrastamaan liikuntaa säännöllisesti. Kaikilla ystävillä ei tunnu olevan asiat yhtä hyvin, miehet eivät hoida lapsia vuorollaan, tai ainakin valittavat siitä. Tällä viikolla onnistuin kokeilemaan minulle uutta jumppatuntia, jossa oli joitain uusia liikkeitä. Sen jälkeen olikin syytä olla kiitollinen että selkä onkin kunnossa, kipu oli lihasperäistä.
Scaled by Fanboy30, on Flickr
Tämän päivän kiitollisuudenaihe yllätti itsenikin. Tänään olen kiitollinen haasteellisesta taloudellisesta tilanteestani. Voin oppia entistä luovemmaksi pakollisissa hankinnoissa. Muita ei tehdä. Se ei ole pelkästään ekologista, vaan parantaa ajankäyttöä, kun ei aina tarvitse olla ostoksilla. Toisaalta taas kierrätystyyppiset ja käytettynä ostaminen vaativat paljon enemmän ennakointia. Näin kuitenkin mennään 2011.

Ei kommentteja: